Απολογισμός 2022

Το 2022 ήταν μια χρονιά επανόδου στην κανονικότητα μετά από μία διετία υποτονικής λειτουργίας της αγοράς λόγω των υγειονομικών μέτρων που είχαν επιβληθεί το 2020 και '21. Ακόμα και κατά την διάρκεια αυτής της διετίας, το σύστημα μας αποδείχθηκε ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης των αθλητικών εκδηλώσεων που κατάφεραν να διοργανωθούν. Παρείχαμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία (ατομικές χρονομετρήσεις, συλλογή πιστοποιητικών, συμφέρουσα λύση ακόμα και για αγώνες με πολύ μικρό πλήθος συμμετοχών) έτσι ώστε να λειτουργήσουν οι αγώνες μέσα στο πλαίσιο που είχε διαμορφωθεί.

Το 2022 ξεκίνησε επιφυλακτικά το πρώτο τρίμηνο, αλλά τελικά η χρονιά εξελίχθηκε εξαιρετικά επιτυγχάνοντας μεγέθη που ήταν συνεπή με την δυναμική που υπήρχε στην προ-covid περίοδο. Το σύστημα Chronolog, ήταν η επιλογή για περισσότερους από 340 αγώνες μέσα στη χρονιά. Διαχειριστήκαμε 160.000 εγγραφές αθλητών σε αγώνες και πολύ μεγάλο όγκο συναλλαγών για αυτές τις συμμετοχές. Καταγράψαμε και παρουσιάσαμε αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο για σχεδόν μισό εκατομμύριο καταγραφές με chips.

Έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο με 16 συνεργαζόμενες εταιρείες χρονομετρήσεων στην Ελλάδα καλύπτοντας όλες τις γεωγραφικές περιοχές με έμπειρους χειριστές και άρτιο εξοπλισμό. Μέσα σε αυτό το διάστημα έχουμε αναπτύξει συνεργασίες σε Αλβανία και Ρουμανία.

Το 2023 προβλέπεται να είναι μία ακόμα χρονιά ισχυρής ανάπτυξης με βάση τις συμφωνίες που έχουμε κλείσει και την δυναμική που έχει η Chronolog.