Η HEX

Η Hex ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2005 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών στο Web και online media. Το εύρος δραστηριοτήτων της εταιρείας καλύπτει τα ακόλουθα πεδία:

  • Σχεδίαση, ανάλυση, ανάπτυξη και λειτουργία web sites με δυνατότητες διαχείρισης περιεχομένου, παρακολούθησης της δραστηριότητάς τους.
  • Σχεδίαση και παρακολούθηση αποτελεσμάτικών ενεργειών προώθησης Online τόσο για web sites, όσο και για υπηρεσίες / προϊόντα. Search engine optimization και marketing campaigns, banner campaigns, social media marketing και reporting. Σχεδίαση και υλοποίηση email marketing campaigns.
  • Ανάλυση και ανάπτυξη online υπηρεσιών εσωτερικής οργάνωσης εταιρειών.
  • Σύνδεση on και off line ενεργειών με location based applicatios, QR codes, mobile apps
  • RFiD applications με ειδίκευση σε συστήματα ψηφιακής καταγραφής και χρονομέτρησης αθλητικών εκδηλώσεων (Chip timing)

Οικονομικά στοιχεία

17/3/2014
Δείτε αναλυτικά τον Ισολογισμό και τον Λογαριασμό Γενικής Εκμετάλλευσης του 2013 σε μορφή PDF.

9/6/2015
Δείτε αναλυτικά τον Ισολογισμό  του 2014 σε μορφή PDF.

1/9/2016
Δείτε αναλυτικά τον Ισολογισμό  του 2015 σε μορφή PDF.

 

Λεωνίδας ΑθανασόπουλοςΕμπειρία στον χώρο του internet και του web από το 1993 όταν στην Ελλάδα υπήρχαν περίπου 1.500 "συνδεδεμένοι" χρήστες. Έχει συμμετάσχει τόσο σε επίπεδο ανάλυσης, όσο και υλοποίησης ή οργάνωσης, στην ανάπτυξη αμέτρητων web sites, μεταξύ των οποίων ένα από τα πρώτα e-shops στην Ελλάδα (Virgin Megastore - 2007), Fiat-Lancia-Alfa Romeo (2000-μέχρι σήμερα), Ford (1996-2002), Amstel & Heineken (1996-2001), Ελληνική Αστυνομία (2002-2005), Philip Morris/Παπαστράτος CRM projects (2005-2007).

Ίδρυτής της εταιρείας Fastnet μαζί με τον Κώστα Αθανασόπουλο το 1996. Από το 2000 μέχρι το 2007 η Fastnet έγινε θυγατρική του ομίλου της διαφημιστικής Leo Burnett με ειδίκευση στην υλοποίηση web projects και new media. Από τo 2007 αφοσιώθηκε στην HEX αποχωρώντας από τον όμιλο Leo Burnett. Εμπειρίες τόσο από θέση developer, αλλά και client service σε πολλά projects, ενώ έχει συμμετοχή στο management της εταιρείας αλλά και σαν stakeholder τόσο της Fastnet όσο και της HEX στην συνέχεια.

Έχει σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Μαθηματικών με κατεύθυνση θεωρητικών μαθηματικών, και άριστη γνώση Αγγλικών. Είναι δρομέας μεγάλων αποστάσεων για πολλά χρόνια με αρκετές διακρίσεις και οργανωτής αθλητικών εκδηλώσεων.

Facebook Profile
Google+ profile
Twitter account
Blog
Scoop.it!
   
   

 

 

 

 

 

Κώστας Αθανασόπουλος

Γεννημένος στην Αθήνα το 1973. Έχει σπουδάσει δομές δεδομένων, ανάλυση και προγραμματισμό σε Clipper,Cobol, C, C++.
 

Το 1995 συμμετέχει   σην ίδρυση της Fastnet AE με την οποία το 1997 υλοποιεί ένα από τα πρώτα e-shop στην Ελλάδα για το Virgin Megastore. Συμετέχει στην υλοποίηση του Site του υπουργείου δημοσίας τάξης  την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων. Το 2003 αναλαμβάνει την υλοποίηση  του www.athens2004.com το οποίο βραβεύτηκε με  τον χρυσό Ερμή  2004. To 2008 ξεκινάει την σχεδίαση και λίγο αργότερα την υλοποίηση  του chronolog,  συστήματος ψηφιακής χρονομέτρησης αγώνων.
 
 
Μεγάλη εμπειρία σε: ASP.Net, c#, C, C++, Mssql, Transact SQL, Coldfusion, Adobe flash, Actionscript 3, Javascript, Html, HTML 5, CSS3, JQUERY, Silverlight, System administrator, Linux, Clouding Computing.
 
Facebook Profile
Google+ profile
Twitter account